Πρώτη Επίσκεψη & Προγραμματισμός

Πρώτη επίσκεψη

Η πρώτη επίσκεψη αποτελείται από μια συζήτηση συμβουλευτικού χαρακτήρα, κατά την οποία σας εξηγείται η διάγνωση και οι εναλλακτικές θεραπευτικές επιλογές. Αρκετές φορές η θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει στο ίδιο ραντεβού. Ωστόσο, ένα σύνθετο ιατρικό ιστορικό ή σχέδιο θεραπείας μπορεί να απαιτεί επανεκτίμηση κι ένα δεύτερο ραντεβού μια άλλη μέρα για έναρξη της θεραπείας.

Παρακαλούμε βοηθήστε μας παρέχοντας τις ακόλουθες πληροφορίες κατά την πρώτη σας επίσκεψη στο εξειδικευμένο ενδοδοντολογικό ιατρείο Glyfada Endodontics.

  • Το σημείωμα του παραπέμποντα οδοντιάτρου και ότι ακτινιγραφίες έχετε διαθέσιμες
  • Μια λίστα με τα φάρμακα που λαμβάνετε

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ένας γονιός ή κηδεμόνας είναι απαραίτητος σε πριπτώσεις ανήλικων ασθενών. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε μας αν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα που χρήζει ειδικής μεταχείρησης πριν από χειρουργική επέμβαση (πχ. διαβήτης, ηψηλή αρτηριακή πίεση, τεχνητές βαλβίδες στην καρδιά, ρευματικό πυρετό κλπ) ή αν είστε υπό φαρμακευτική αγωγή (πχ. φάρμακα για την καρδιά, ασπιρίνη) ή αν χρειάζεστε φαρμακευτική κάλυψη πριν από κάποιες οδοντιατρικές επεμβάσεις (πχ. αντιβίωση).

 

Ακτινογραφίες

Αν ο οδοντίατρός σας, σας έκανε ακτινογραφίες τους τελευταίους 6 μήνες, μπορείτε να του ζητήσετε να σας τις δώσει ή να τις προωθήσει στο ιατρείο μας.

Η διάρκεια τόσο της πρώτης επίσκεψης, όσο και της θεραπείας συνήθως είναι 1 με 2 ώρες. Παρακαλούμε να έχετε χρόνο στη διάθεσή σας ώστε η θεραπεία να ολοκληρωθεί με άνεση και όχι με βιασύνη και άγχος. Νιώστε ότι κάνετε κάτι που οφείλετε στον εαυτό σας.. στόχος είναι να διατηρείσετε το όμορφο, φυσικό σας χαμόγελό!

 

Προγραμματισμός επίσκεψης

Μείνετε ήσυχοι ότι θα προγραμματίσουμε την επίσκεψη σας στο ιατρείο μας το συντομότερο δυνατό. Αν έχετε έντονο πόνο ή κάποια επείγουσα κατάσταση, θα γίνει κάθε προσπάθεια για να σας δούμε την ίδια μέρα.

Παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 9681161 για οποιαδήποτε απορία ή για να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη.