Πριν την ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση)

Αυτή η διαδικάσία γίνεται με τοπική αναισθησία και συνήθως δεν υπάρχουν περιορισμοί σε σχέση με την οδήγηση ή την επιστροφή στην εργασία σας μετά από αυτή. Η ενδοδοντολόγος σας είναι διαθέσιμη για να σας δώσει τις συμβουλές που χρειάζεστε, οποιαδήποτε ώρα μετά τη θεραπεία το έχετε ανάγκη.

Συνεχίστε κανονικά τη φαρμακευτική αγωγή που παίρνετε γαι το διαβήτη, την καρδιά, το θυροειδή, όπως σας έχει υποδείξει ο γιατρός σας. Σε περίπτωση που υπάρχουν απορίες παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το ιατρείο μας πριν το προγραμματισμένο ραντεβού σας.

Παρακαλούμε φάτε κανονικά το πρωινό ή το μεσημεριανό σας.

Αν έχετε πάρει την οδηγία από το γιατρό ή τον οδοντίατρό σας να πάρετε αντιβίωση πριν από την οδοντιατρική εργασία (εξαιτίας πχ πρόπτωσης μιτροειδούς βαλβίδας, καρδιακής μαρμαρυγής κ.α.)παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει την κατάληλη αντιβιωτική αγωγή την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού σας.

Εάν μπορείτε να πάρετε ιβουπροφένη (algofren), βοηθάει στη μείωση της φλεγμονής όταν ληφθεί πριν τη θεραπεία. Σας προτίνουμε να πάρετε 2 ταμπλέτες 2-4 ώρες πριν την ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση).

Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας στο 210 9681161.