Σύγχρονη τεχνολογία

Ψηφιακή απεικόνιση

Το εξειδικευμένο ενδοδοντολογικό ιατρείο Glyfada Endodontics επιλέγει με προσοχή πότε και ποιές ακτινογραφίες πρέπει να γίνουν. Υπάρχουν πολλές οδηγίες που ακολουθούμε. Οι ακτινογραφίες μας επιτρέπουν να δούμε αρκετά από αυτά που δεν μπορούμε να δούμε απλά με τα μάτια μας. Μας αποκαλύππτουν την ύπαρξη τερηδόνων μεταξύ των δοντιών, μας βοηθούν να καθορίσουμε το επίπεδο και να αναλύσουμε την ποιότητα του οστού. Μπορούμε επίσης να εξετάσουμε τις ρίζες, να διαγνώσουμε την ύπαρξη αλλοιώσεων καθώς και να αξιολογήσουμε τη ζημιά σε περιπτώσεις τραύματος.

Οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες είναι ανεκτίμητης αξίας τόσο κατά τη διάγνωση, όσο και κατά τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και για τη διατήρηση της στοματικής υγείας. Η διάρκεια έκθεσης για τις οδοντιατρικές ακτινογραφίες είναι πάρα πολύ μικρή. Το εξειδικευμένο ενδοδοντολογικό ιατρείο Glyfada Endodontics παρέχει οδοντιατρική ψηφιακή απεικόνιση. Με την ψηφιακή απεικόνιση ο χρόνος έκθεσης είναι περίπου 90% λιγότερος συγκρινόμενος με τη συμβατική ακτινογραφία. Η ψηφιακή απεικόνιση μας επιτρέπει να κρατάμε αρχείο για τον κάθε ασθενή και όταν χρειαστεί εύκολα και γρήγορα να ανατρέχουμε σε αυτό.

 

Ψηφιακές ακτινογραφίες

Οι ψηφιακές ακτινογραφίες παρέχουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην απεικόνιση καθώς η εικόνα εμφανίζεται στην οθόνη ενός υπολογιστή και όχι σε ένα μικρό φιλμ που κοιτάμε κόντρα στο φως.

 

Οδοντιατρικό μικροσκόπιο

Η είσοδος του οδοντιατρικού μικροσκοπίου έφερε την επανάσταση στο χώρο της μικροχειρουργικής ενδοδοντίας. Το ιατείο μας έχει λοιπόν επενδύσει στα καλύτερης ποιότητας οδοντιατρικά μικροσκόπια, Carl Zeiss, που παρέχουν εξαιρετική μεγέθυνση και φωτισμό του πεδίου εργασίας. Η επιτυχία μας εξαρτάται από τη δυνατότητά μας να βλέπουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, μιας και δεν μπορείς να θεραπεύσεις κάτι που δεν μπορείς να δείς. Επιπλέον, το ιατρείο μας διαθέτει την τελευταία υψηλής ανάλυσης βιντεοκάμερα, πράγμα που μας επιτρέπει να καταγράφουμε τις διαδικασίες με υψηλή ευκρίνια και λεπτομέρεια και να τις κρατάμε σε αρχείο αλλά και να τις δίνουμε στους ασθενείς μας.

 

Οδοντιατρικές έδρες

Το ιατρείο μας έχει ακόμα επενδύσει στις καλύτερης ποιότητας οδοντιατρικές έδρες, προκειμένου να κάνει τη φιλοξενία του ασθενή μας πιο άνετη και ευχάριστη. Πρόκειται για ανατομικές και μίνιμαλ έδρες, με ειδικά μαλακό κάθισμα και ταπετσαρία πολυτελείας που φροντίσαμε να μην παραπέμπουν στο κλασσικό οδοντιατρείο.